Over Interactive Robotics

Over Interactive Robotics

Over ons

Interactive Robotics ontwikkelt een cloud-based software voor sociale robots. Vanwege de vele toepassingen zijn de robots en het online platform geschikt voor zowel het onderwijs als de zorg. Leerlingen kunnen bijvoorbeeld oefenen met lezen, rekenen en programmeren, terwijl de gezelschapsrobot kan worden ingezet voor mensen met dementie. Wij geloven dat sociale robots steeds meer deel zullen uitmaken van het dagelijks leven. Daarom streven wij ernaar om het gebruik hiervan maximaal te benutten.

Maak kennis met Interactive Robotics

Ons team

Dinesh Persad
Dinesh Persad Directeur
Luka van Gemert
Luka van Gemert Sales Engineer
Jurjen Brouwer
Jurjen Brouwer Lead Developer
Diony Tadema Software Developer
Bas Hazelzet Adviseur
Koen Hindriks Oprichter
Joost Broekens Oprichter
Joachim de Greeff Oprichter
Felienne Hermans
Felienne Hermans Adviesraad
Eric Kleipool
Eric Kleipool Adviesraad
Els Rurup
Els Rurup Financiële administratie

Onze klanten

Inmiddels wordt onze online leeromgeving actief ingezet bij verschillende onderwijsinstellingen, variërend van primair onderwijs tot hoger onderwijs. Onze klanten gebruiken de robots vooral om digitale geletterdheid te ontwikkelen en hun leerlingen interactief te laten leren. Benieuwd hoe onze klanten het ervaren? Lees de referenties.

{ Ons verhaal }

Interactive Robotics is ontstaan op de TU Delft, waar oprichters Joachim De Greeff, Koen Hindriks en Joost Broekens actief waren in onderzoeksgroepen over kunstmatige intelligentie, sociale robots en mens-robot interactie. Ze merkten dat veel van deze geavanceerde technieken, algoritmes en ideeën nauwelijks concreet werden toegepast. Daarom besloten ze om sociale robots inzetbaar te maken voor verschillende doeleinden: het onderwijs en de zorg.

We nemen actief deel aan technologische ontwikkelingen binnen het onderwijs en de zorg. Zo zijn we bezig met wetenschappelijk onderzoek om sociale robotica op te nemen in de maatschappij. Ook zijn we betrokken bij verschillende (internationale) projecten waarin we met partners de toegevoegde waarde van robots willen vergroten.

Over Interactive Robotics

Projecten

SOROCOVA

De focus van dit project ligt op het verkrijgen van inzicht in COVID-19 achterstanden en het (door)ontwikkelen van sociale robotica als leermiddel in de bovenbouw.

ePartners4All

In dit project worden interactieve e-health oplossingen aangeboden om de gezondheid en welzijn van schoolgaande kinderen te verbeteren.

Opportunity map en meetinstrumenten voor robot-kind relaties

Dit onderzoek richt zich op de relatie die kinderen opbouwen met een robot en hoe deze kan worden gestimuleerd om de toegevoegde waarde van robots in het onderwijs te vergroten.

Ervaar het platform
met de virtuele robot!

×