hoger onderwijs robot

Robotisering in het hoger onderwijs

Robots voor het HBO

De online leeromgeving van Robotsindeklas wordt succesvol ingezet op meerdere hogescholen. Je kunt de robots gebruiken voor voor verschillende studierichtingen. Denk aan Onderwijs, ICT, Welzijn en Gezondheid. Deze studenten bereiden zich voor om de robot in praktijk te kunnen inzetten binnen bijvoorbeeld het onderwijs en de zorg.

Hoger onderwijs onderwijsrobot

Hoe zet je de robots in voor HBO Breed?

Voor alle HBO studenten is het interessant om te weten wat sociale robots zijn en wat ze kunnen betekenen binnen ons maatschappij. De robots zijn daarom breed inzetbaar. Zo kun je jouw studenten bijvoorbeeld presentaties laten geven, leren programmeren en laten oefenen met rekenen en taal. Jij kunt achteraf de resultaten van jouw studenten bekijken om te monitoren hoe het de student afgaat.

Onderwijsrobots voor HBO breed

Innovatieve ontwikkelingen in het WO

Ons platform is ook geschikt voor de ontwikkeling van de geavanceerde mens-robot interactie voor WO. Jouw studenten krijgen gemakkelijk uitgebreide toegang tot de sensoren en actuatoren van de robots. Op deze manier kunnen studenten snel en effectief bezig zijn met R&D en prototyping. Met onze virtuele robots kunnen meerdere studenten tegelijkertijd op afstand oefenen en practica uitvoeren.

Onderwijsrobot voor WO

Meer weten over onze
software en robots?

×