Onderwijsrobot mbo

Dé onderwijsrobot voor het MBO

Robots voor het MBO

De online leeromgeving van Robotsindeklas helpt studenten op een innovatieve en interactieve manier leren met behulp van een sociale robot. Onze NAO robot en Alpha-Mini robot worden al succesvol ingezet op meerdere MBO scholen. Daarbij heb je geen technische kennis nodig om gebruik te maken van het platform waardoor je de robots eenvoudig kunt toevoegen aan jouw huidige lesmethode.

Onderwijsrobot mbo

Interactief leren met een robot in de klas

Binnen het MBO zijn er verschillende studierichtingen die werken met onze robots en het platform. Denk aan Zorg & Welzijn, Techniek & ICT, Onderwijsassistent en Handel. Deze studenten bereiden zich voor om de robot in de praktijk te gebruiken in de zorg, het onderwijs en de detailhandel.

Interactief leren mbo

Hoe zet je de robots in voor MBO Breed?

Voor alle MBO studenten is het interessant om te weten wat sociale robots zijn en wat ze kunnen betekenen binnen onze maatschappij. De robot kan hier zelf een presentatie over geven en kan wekelijks een klas van een willekeurige studierichting bezoeken. Daarnaast zouden studenten van Zorg & Welzijn, Techniek & ICT, Onderwijsassistent en Handel kunnen samenwerken om vervolgens met de robot deze presentaties te geven.

MBO breed kun je de robot inzetten om rekensommen en taalopdrachten te oefenen. Dit is met name interessant voor studenten die hierin achterlopen. De docent kan resultaten achteraf bekijken om te monitoren hoe het de student afgaat.

Onderwijsrobot MBO breed

Meer weten over onze
software en robots?

×