Robots onderwijs

Robots voor het
hele onderwijs

zorgrobots

Zorgonderwijs

Zorgtechnologie staat op het punt de zorgsector ingrijpend te veranderen. Robots spelen hierbij een cruciale rol. Door zorgrobots in het onderwijs te introduceren, kunnen leerlingen leren hoe ze met deze technologie moeten omgaan, hun functionaliteiten begrijpen en de voordelen ervan ontdekken. Met deze kennis kunnen zij zich in de toekomst ontwikkelen tot e-health specialisten om vervolgens het maximale uit zorgrobots te halen.

Meer info

Primair onderwijs

De sociale robots van Robotsindeklas worden inmiddels al actief ingezet op basisscholen om leerlingen op weg te helpen met digitale geletterdheid. Dankzij de vele toepassingen en lesprogramma's zijn ze geschikt voor elke klas – van voorlezen, oefenen met rekenen en taal tot programmeren. Daarnaast zijn we een samenwerking aangegaan met FutureMindz met onder andere als doel leerlingen te inspireren met techniek.

Meer info
Voortgezet onderwijs robot

Voortgezet onderwijs

Onze Alpha Mini robot en NAO robot zijn ideaal voor het voortgezet onderwijs. Leerlingen op het mavo, havo en vwo kunnen op een interactieve manier bezig zijn met programmeer- en techniekonderwijs. Ook zien we dat e-health een steeds groter onderdeel wordt van het onderwijs. Daarom is het ook mogelijk om onze robots in te zetten voor VMBO Zorg en Welzijn.

Meer info

MBO

Binnen het MBO zijn er verschillende studierichtingen die werken met onze robots en het platform. Denk aan Zorg & Welzijn, Techniek & ICT, Onderwijsassistent en Handel. Deze studenten bereiden zich voor om de robot in de praktijk te gebruiken in de zorg, het onderwijs en de detailhandel.

Meer info
hoger onderwijs robot

Hoger onderwijs

Onze online leeromgeving van Robotsindeklas wordt succesvol ingezet op het HBO en WO. Op hogescholen zijn de robots inzetbaar voor verschillende studierichtingen. Denk aan Onderwijs, ICT, Welzijn en Gezondheid. Op het WO kunnen studenten snel en effectief bezig zijn met R&D en prototyping.

Meer info

Toepassingen

01
Gepersonaliseerde educatie in de vorm van een leer-maatje voor taal en rekenen
02
Interactieve presentator
03
Stimuleren van cognitieve winst bij kinderen
04
Verhogen van de motivatie en leergenot bij kinderen

Ervaar het platform
met de virtuele robot!

×